Skjermbilde 2019-06-01 kl. 13.59.27
Tesla fjerner HomeLink som en inkludert funksjon i Model 3.

Annonse


Tesla fjerner funksjon fra Model 3

«HomeLink», som lar Tesla-eiere åpne garasjeporter automatisk, har vært en standardfunksjon i alle selskapets biler.

Men nå har Tesla sagt til sitt salgspersonell at denne funksjonen skal fjernes som en standardfunksjon i Model 3. Det skriver Electrek, som har sett et internt notat som er sendt ut til ansatte.

300 dollar

Det vil fortsatt være mulig å få funksjonaliteten, men da som et etterprodukt som må kjøpes for 300 dollar, og som krever manuell installasjon.

«Fra og med i dag vil HomeLink bli fjernet fra Model 3 Premium interiør-biler i Nord-Amerika. Med denne endringen vil ingen Model 3-biler være utstyrt med HomeLink. Model 3-kunder som er interesserte i å oppgradere til HomeLink kan kjøpe det i vår butikk. Etter bestilling krever oppgraderingen installasjon fra servicepersonell», skriver Tesla i et internt notat sendt til sine ansatte.

Annonse


Spare der det spares kan

I første omgang er det altså Nord-Amerika som påvirkes av endringen. Om selskapet vil gjøre det samme for resten av verde vites ikke.

Uansett er det vanskelig å se på dette som noe annet enn et kostnadsbesparende tiltak. Tesla blør som kjent penger og leter febrilsk etter steder å kutte kostnader på.

Kilde:
Electrek

Annonse


Annonse


Annonse