Disse herlige Disney-bakgrunnene for Galaxy S10 må du sjekke ut

Skjermbilde 2019-05-27 kl. 18.31.32
Samsung har lansert en rekke Disney-bakgrunner for Galaxy S10-serien.

Samsung har gjort en god jobb med å løse kameradesignet på sine Galaxy S10-telefoner, men noen ganger kan hullene likevel være litt forstyrrende.

Men uansett om man blir distrahert eller ikke – det har nå blitt laget utallige kreative bakgrunner som utnytter kamerahullene til sin fordel.

Olaf, Mikke Mus og flere

Og nå har selve Disney kommet på banen. Gjennom et samarbeid med Samsung har Disney utviklet noen herlige S10-bakgrunner som virkelig får kamerahullene til å briljere.

Annonse

Her får du bakgrunner bestående av en rekke Disney-karakterer, blant annet fra Frost og De Utrolige.

«En av de mest banebrytende innovasjonene i Galaxy S10-serien er fullskjerm-opplevelsen som er gjort mulig av Infinity O-skjermen som dekker, bortsett fra kamerahullet, hele fronten av enheten. Takket være presis laserskjæringsteknologi er kameraet gjemt bort på høyre side av skjermen for å eliminere distraksjoner og for å gi en cinematisk visningsopplevelse. Samsungs bakgrunner er tilgjengelig for kjøp på Galaxy Store og de spesielle Disney-bakgrunnene er gratis å laste ned for Galaxy S10-eiere. Samsung planlegger å ekspandere valgene for Infinity O-bakgrunner videre gjennom ulike samarbeid i nær fremtid», opplyser Samsung.

Disney-bakgrunnene er kompatible med Galaxy S10 og S10e, men ikke S10+.

Nedenfor kan du se noen av de kreative bakgrunnene som er produsert for S10-serien:

https://www.youtube.com/watch?v=J-GQETsc5J4

Kilde:
9to5Google

Annonse
Annonse