MSI sin nye gaming-bærbare er et beist - i spesifikasjon og fasong
MSI sier Titan GT76 kan overklokkes til 5GHz.

MSI sin nye gaming-bærbare er et beist – i spesifikasjon og fasong

MSI sine bærbare maskiner i Titan-serien har aldri vært av de slankeste typene, noe som gjennomgående har vært grunnen til at de også har blitt utstyrt med de beste komponentene markedet har å by på.

Kan overklokkes til 5GHz – om du er modig

Den nye GT76 er intet unntak – i denne finner du en niendegenerasjons Core i9 fra Intel, kraftig nok til å kunne karakteriseres som desktop-klasse. Den er antatt å være fra K-serien (Unlocked) med åtte kjerner og 16 tråder, og kan ifølge MSI overklokkes til hastigheter opptil 5GHz – dersom kjølingen tillater det så klart.

Ifølge Engadget så gjør dette maskinen til en habil konkurrent for Alienware med sin Area-51M, denne skrev vi om i januar. Det er dog uvisst om MSI anvender “socket”-plassert CPU som tillater brukertilpasning av denne, slik Alienware har på sin maskin.

Vifter og skjermkort

Videre har GT76 fire vifter og elleve varmerør – maskinen vil ifølge MSI ha mer enn to ganger så mye luftgjennomgang, interessant nok uten at det har blitt spesifisert hva det er sammenlignet med. Dette er i grunn ganske dumt, men en får inntil videre gå ut i fra at det er sammenlignet med GT75. 

For skjermkort må man imidlertid nøye seg med en RTX 2080, en ganske sterk GPU i utgangspunktet, men noe tam i forhold til RTX 2080 Ti. Uansett så finnes raytracing og dedikerte TENSOR-kjerner, slik at det bør være tilstrekkelig for en bærbar maskin, noe avhengig av prisen så klart – denne er fremdeles ukjent.

I hvilken priskategori ville du vurdert MSI Titan GT76?

Kilde:
Engadget