Apex Legends-inntektene stuper – ned 74 prosent på to måneder

Apex Legends
Apex Legends fikk en fantastisk start med 50 millioner spillere etter bare én måned. Nå ser populariteten ut til å synke.

Apex Legends ble over natten en ny snakkis i spillmiljøet, og antall spillere passerte 50 millioner etter bare én måned.

Plutselig spilte «alle» Apex Legends, og mange så på dette som en reell konkurrent til Fortnite og andre battle royale-spill.

Men overraskende må Respawn Entertainment og EA forholde seg til en stadig mørkere statistikk. For andre måned på rad har inntektene stupt.

Annonse

Tjente «kun» 24 millioner dollar i april

Analyseselskapet SuperData rapporterer nå at spillet har forsvunnet fra topplistene både for PC og konsoll.

SuperData estimerer at Apex Legends tjente 24 millioner dollar i april, en nedgang på ca 74 prosent sammenlignet med inntektene fra februar. Iløpet av spillets første måned var inntektene på 92 millioner dollar.

Oppdateres sjeldnere enn Fortnite

Apex Legends har blitt kritisert for trege oppdateringer (i motsetning til Fortnite som oppdateres ukentlig) og for et skuffende første battle-pass. Store mengder juksemakere og bugs/glitcher er også rapportert.

Respawn har også valgt å ikke oppdatere dette spillet så altfor ofte – istedet har selskapet kunngjort at de vil lansere nøye avveide oppdateringer, blant annet for å gjøre det mulig for utviklerne å leve normale i tillegg til jobb.

Spiller du fortsatt Apex Legends?

Kilde:
Eurogamer

Annonse
Annonse