Ny lekkasje - tyder på at iPhone-rekken for 2019 snart er ferdig
Baksiden på iPhone 11 blir sannsynligvis seende slik ut.

Annonse


Ny lekkasje tyder på at iPhone-rekken for 2019 snart er ferdig

Midt i all Huawei-dramaet med amerikanske myndigheter, introduksjon av nye hastelover og selskapers stans i samarbeid med det kinesiske selskapet så har man hatt lite lekkasjer slik man ellers er vant til.

Elleve nye modeller

For hva er det som gjenstår på markedet for smarttelefoner i 2019, etter at mobilprodusenter som Samsung, OnePlus og Huawei har bidratt med sitt? Jo, at Apple skal legge frem oppfølgeren til fjorårets rekke iPhone-modeller. Hittil skal det blant annet være veldig sterke indikasjoner på at Cupertino-giganten får en ekstra kamerasensor på den kommende iPhone-rekken, og at oppfølgeren til iPhone XR blir utstyrt med et telefoto-objektiv.

Den aller siste lekkasjen hverken bekrefter eller avkrefter funksjoner eller design, men antyder i det minste at Apple beveger seg raskt fremover i utviklingen av de nye modellene:

Annonse


Av bildet går det frem at Apple har fått klarering av den eurasiske økonomikommisjonen til å lansere elleve nye iPhone-enheter. Slike sertifiseringer deles som regel ut i de siste stadiene av produktets utviklingsfase, noe som er et godt tegn.

Hva slags spesifikasjoner og funksjoner håper du iPhone 11 får?

Kilde:
Wccftech

Annonse