Sniktitt på ytelsen til Playstation 5

Sniktitt på ytelsen til Playstation 5
Playstation 5 skal komme ut på denne tid neste år.

Selv om Sony ikke stiller opp på E3 i år, har de allerede store ambisjoner og planer om å skape blest rundt sin neste store spillkonsoll – Playstation 5. På en lukket presentasjon for investorer, partnere, og presse i dag viste de frem en sammenligningsvideo som viser hva vi kan forvente i ytelse mellom nåværende Playstation 4 og den kommende maskinen.

Videoen ble tatt av en journalist fra Washington Street Journal, og lagt ut på Twitter:

Tekniske detaljer er lekket

Ifølge Sony skal PS5 levere mye ”innlevelse” i spillene, og ”sømløs” ytelse for online-tjenesten Playstation Now. Det er allerede kjent at den nye konsollen skal ha SSD-disk for rask innlasting av spill og programmer, samt en 8 kjerners AMD Ryzen prosessor basert på såkalt 7-nanometer Zen 2 mikro-arkitektur. Grafikkortet i PS5 skal være en Radeon Navi GPU med full støtte for raytracing.

Annonse

Utvilsomt vil nok det nye samarbeidet med Microsoft også gjøre spilling på PS5 til en helt ny opplevelse sammenlignet med dagens PS4.

Playstation 5 vil trolig ikke komme på markedet før tidlig i 2020, og en endelig pris har enda heller ikke blitt offentliggjort av selskapet.

Kilde:
Engadget

Annonse
Annonse