Nok en bank får Apple Pay-støtte i Norge

Nok en bank får Apple Pay-støtte i Norge
Storebrand-kunder kan nå bruke Apple Pay for å betale.

Om du er kunde hos Storebrand så kan du fra og med i dag ta i bruk Apple Pay som en betalingform, melder banken i en pressemelding. Fra før av har banken støtte for Google Pay, Fitbit og Garmin.

– Gjør hverdagen enklere for mange

Av meldingen går det frem at Storebrand-kunder nå kan bruke Apple Pay på iPhone, Apple Watch, iPad og Mac kan gjøre raske og smidige kjøp i butikker, apper og på nettsider:

– Vi er glade og stolte over å kunne tilby Apple Pay til våre kunder. Denne betalingsløsningen vil gjøre hverdagen enklere for mange, sier Wenche Martinussen, konserndirektør personmarked i Storebrand.

Annonse

Banken skriver i pressemeldingen at Apple Pay er enkelt å sette opp, og at brukeren fremdeles kommer til å motta alle bonuser og fordeler som tilbys gjennom kreditt- og debetkort:

“Med iPhone og Apple Watch, kan kunder betale med Apple Pay i butikker, restauranter, taxier og mange andre steder. Når Apple Pay benyttes i apper eller i nettleseren Safari, slipper kunden å manuelt fylle ut lange skjemaer, eller gang på gang å skrive inn adresse- og fakturaopplysninger. Hvert kjøp gjennom Apple Pay autentiseres med bare et blikk eller en berøring gjennom Face ID eller Touch ID, eller en enhets passord.”

De fleste banker har støtte – hva med DNB?

Apple Pay ble introdusert som en betalingsløsning her til lands for snart ett år siden, og de fleste, store norske banker har implementert støtte for betalingsformen. Dette går riktignok ikke uten å nevne DNB som ikke ser ut til å tilby sine kunder dette med det første – en større prioritet hos Norges største bank virker å være Vipps.

Kilde:
Storebrand

Annonse
Annonse