Nå kommer en mye mer personlig Smart Display-opplevelse for Google-produkter
Det er ikke bare de nyere Google-smartskjermene som vil nyte godt av det nye grensesnittet.

Annonse


Nå kommer en mye mer personlig Smart Display-opplevelse for Google-produkter

Om du ikke har fått det med deg så har Google introdusert et oppdatert grensesnitt til Smart Display sammen med nye Nest Hub Max. Nå har folk i 9to5Google fått nyss i at også eldre produkter får det nye grensesnittet når Google i disse dager ruller ut oppdateringen.

Også til tredjepartsselskaper

Det nye grensesnittet finnes i Google Home-programvareversjon 1.39154941 som ruller ut fra og med mandag, noe som også betyr at grensesnittet ikke holdes eksklusivt til Google-produkter, men at også tredjepartsskjermer fra både Lenovo og JBL også kommer til å få nyheten.

Dette kommer så klart i tillegg til Nest Hub, tidligere kalt Home Hub.

Mer personlig preg

Det nye oppsettet karakteriseres ved at Google har fjernet det gamle utseende med et gjennomgående hvitt tema – dette er skiftet ut til fordel for noe som skal gi et mer personlig preg med egne “kort” med bakgrunnene dine. Man kommer også til å generelt få et større overblikk med opplysninger og spesiell informasjon på den nye hjemskjermen, i tillegg til at man kommer til å se mindre til værmeldingene.

Annonse


Endringene er ikke implementert som følge av rent estetiske årsaker – Google ser ut til å harmonisere hjemskjermen slik at denne tilpasses nye Nest Hub Max som kommer til å ha ansiktsgjenkjenning for bruk av såkalte “Duo”-meldinger og påminnelser.

Kilder:
Engadget
9to5Google

Annonse