Nå kommer en mye mer personlig Smart Display-opplevelse for Google-produkter

Nå kommer en mye mer personlig Smart Display-opplevelse for Google-produkter
Det er ikke bare de nyere Google-smartskjermene som vil nyte godt av det nye grensesnittet.

Om du ikke har fått det med deg så har Google introdusert et oppdatert grensesnitt til Smart Display sammen med nye Nest Hub Max. Nå har folk i 9to5Google fått nyss i at også eldre produkter får det nye grensesnittet når Google i disse dager ruller ut oppdateringen.

Også til tredjepartsselskaper

Det nye grensesnittet finnes i Google Home-programvareversjon 1.39154941 som ruller ut fra og med mandag, noe som også betyr at grensesnittet ikke holdes eksklusivt til Google-produkter, men at også tredjepartsskjermer fra både Lenovo og JBL også kommer til å få nyheten.

Dette kommer så klart i tillegg til Nest Hub, tidligere kalt Home Hub.

Annonse

Mer personlig preg

Det nye oppsettet karakteriseres ved at Google har fjernet det gamle utseende med et gjennomgående hvitt tema – dette er skiftet ut til fordel for noe som skal gi et mer personlig preg med egne “kort” med bakgrunnene dine. Man kommer også til å generelt få et større overblikk med opplysninger og spesiell informasjon på den nye hjemskjermen, i tillegg til at man kommer til å se mindre til værmeldingene.

Endringene er ikke implementert som følge av rent estetiske årsaker – Google ser ut til å harmonisere hjemskjermen slik at denne tilpasses nye Nest Hub Max som kommer til å ha ansiktsgjenkjenning for bruk av såkalte “Duo”-meldinger og påminnelser.

Kilder:
Engadget
9to5Google

Annonse
Annonse