Skjermbilde 2019-05-18 kl. 12.58.44
Minecraft Earth lar deg oppleve Minecraft-universitet i ditt virkelige liv.

Annonse


Minecraft Earth kan bli det mest spennende AR-spillet verden har sett

Sommeren 2016, altså for tre år siden, tok Pokemon Go en hel verden med storm. Plutselig kunne man se store grupper mennesker luske rundt i gatene på jakt etter rare skapninger.

Populariteten til spillet har dalt kraftig de siste årene, men kanskje kan en ny arvtager komme og ta AR-spilling til et nytt nivå?

Microsoft har i hvert fall avduket Minecraft Earth, et gratis AR-basert spill som henter inspirasjon fra Pokemon Go, men som tar konseptet noen hakk lenger.

Minecraft overalt

Spillet blir tilgjengelig til iOS- og Android-enheter senere i år, og vil la deg utforske Minecraft-universet i den virkelige verden. Når du går rundt i gatene kan du se monstre, bygninger, og dyr på skjermen. Men ettersom dette er et AR-spill ser du alle disse tingene som et lag oppå miljøet rundt deg.

Annonse


– Måten vi har tenkt på rundt dette spillet er at uansett hvor du ser, så kan du se Minecraft. Det bringer Minecraft inn i ditt virkelige liv, sa Minecraft-direktør Stephen McHugh til journalister i går.

Microsoft har også sluppet den første offisielle traileren for spillet. Det ser unektelig lovende ut.

Minecraft Earth lanseres i en betaversjon en gang iløpet av sommeren, nøyaktig dato er foreløpig ikke kjent. En global fullverdig lansering er ventet å skje senere i 2019.

Kilde:
CNN

Annonse


Annonse


Annonse