Ny Xbox oppdatering ute i dag

Ny Xbox oppdatering ute i dag
Nytt meldingssystem, og synlighet av hvor dine venner spiller.

En ny oppdatering for Xbox One kom ut i dag for alle som eier konsollen. Oppdateringen har versjonsnummer 1905, som er forskjellig fra den som kom til Windows 10 for litt under en uke siden. Store endringer er det ikke snakk om denne gangen, men du vil legge merke til at meldings-systemet har fått en overhaling.

Slutt på spam og trakassering

Der hvor man før kunne sende og motta meldinger til andre spillere nærmest ubegrenset, har Microsoft satt nye begrensninger for å forhindre spam eller trakasserende meldinger mellom brukere.

I oppdateringen er det nå påkrevede meldingsforespørsler for alle som ikke står på vennelisten din – og tilsvarende andre veien hvis du skal sende til noen som ikke allerede er din venn. Uheldigvis betyr dette samtidig at du vil miste meldingshistorikken din for gruppe-chat, men du vil fremdeles kunne finne det ved å logge inn på Xbox.com.

Annonse

Lettere å se informasjon fra menyene

En annen nyhet er visning av hvilke andre platformer dine venner er aktive på for øyeblikket. For eksempel kan du se om kameraten din holder på med et pc- eller mobilspill. Sortering av apper og spill tar nå hensyn til titler som begynner med ”The”, slik at når du blar gjennom lister, vil spill som ”The Witcher” vises alfabetisk under W og ikke T.

Oppdateringen lastes ned automatisk til din Xbox One neste gang du starter opp konsollen.

Kilde:
NeoWin

Annonse
Annonse