Her er Google-nyheten du må få med deg som Altibox-kunde

Her er Google-nyheten du må få med deg som Altibox-kunde
Altibox-kunder får fra og med sommeren mulighet til å bruke Google Wifi for hjemmeinternettet.

Brendbåndsaktøren Altibox inngår som den første i Europa en avtale med Google om å tilby deres WiFi-tjenester til sine kunder. I praksis betyr dette for deg som kunde hos Altibox at du i løpet av sommeren får tilbud det bredbåndsaktøren omtaler som markedets beste wifi-opplevelse for hjemmet.

– Setter en ny standard

Administrerende direktør i Altibox, Thomas Skjelbred, forteller at de innad selskapet er utrolig stolte av å kunne jobbe sammen med Google om å tilby deres produkter som er blitt populære i hele verden på grunn av brukervennlighet. Skjelbred forteller at det nye samarbeidet setter en helt ny standard for Altibox-kunders trådløsopplevelser.

Avtalen innebærer at selskapet gjennom den amerikanske giganten vil kunne tilby Google Wifi til sine kunder her til lands, slik at disse sikres å få mest mulig ut av fiberbredbåndet sitt ved å gi god trådløsdekning i hele boligen. Tilbudet presenteres i form av at man rundt sommertider får mulighet til å kjøpe Google Wifi. Enheten er ifølge Google-sjef i Norge, Jan Grønbech, skapt for å gi deg mest mulig av bredbåndet i disse tider hvor vi er mer avhengige av våre trådløse nett mer enn noen gang.

Annonse

Styres med applikasjon

Slik det fungerer i praksis er at man plasserer Google Wifi-ruterne der man ønsker dekning, hvorpå disse enhetene sørger for at man automatisk kobles til den ruteren som har sterkest signal til enhver tid. Altibox skriver at ruterne kommuniserer med hverandre i det man beveger seg rundt i huset slik at systemet på en effektiv måte unngår dødsoner og forsinkelser.

Google Wifi styres i tillegg gjennom en applikasjon der man eksempelvis kan sette det trådløse nettverket på pause for barnas enheter, i tillegg til full oversikt over hvem som bruker nettet og en rekke sikkerhetsfunksjoner.

Kilde:
Altibox

Annonse
Annonse