Enda en oppdatering for kvalitet i påvente av allmenn-lanseringen

Enda en oppdatering for kvalitet i påvente av allmenn-lanseringen
Oppdateringen retter i feil, men introduserer nok en feil utover de gamle.

Microsoft er nå på sin andre runde med kvalitetsforbedringer til maioppdateringen til Windows 10 – samtidig ruller de nå ut kumulative oppdateringer til allerede eksisterende versjoner av Windows 10.

Tiltak for stabilitet

Oppdateringene vil på begge fronter implementere en rekke feilrettinger og stabilitetstiltak slik at du som bruker får en bedre Windows-opplevelse.

Selskapet hadde i utgangspunktet planlagt å gi ut den seneste Windows 10-oppdateringen sist måned, men måtte se seg nødt til å utsette denne for å gjøre noen feilrettinger i siste liten. Med endelig lansering av dagens oppdateringer ser vi for oss at den offentlige utrullingen ikke er altfor langt unna, men det gjenstår å se – Microsoft er kjent for mange ting, men forutsigbarhet i lanseringer er ikke blant disse karakteristikkene.

Annonse

Har en egen feil

Blant feilrettingene går man spesifikt inn på implementering av beskyttelse mot en nylig oppdaget sårbarhet som er funnet i Intel sin måte å sample data på (Microarchitectural Data Sampling, MDS).

Ikke overraskende så kommer ikke den seneste oppdateringen selv uten en feil: problemet slår ut i en feilmelding «0x800705b4» når man forsøker å åpne Windows Defender Application Guard eller Windows Sandbox. For å rette opp i denne feilen selv så må du som administrator legge til følgende registernøkkel i Host OS:

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Containers\CmService\Policy]

“DisableClone”=dword:00000001

“DisableSnapshot”=dword:00000001

Oppdateringen kan lastes ned her dersom du kjører Windows 10 med maioppdateringen i Update-nummer 18536.30 eller høyere.

Kilde:
Wccftech

Annonse
Annonse