Se Apple TV på din Samsung TV fra i dag

Se Apple TV på din Samsung TV fra i dag
En av flaggskip-modellene til Samsung TV på CES i Las Vegas, 2019

Full støtte for Apple TV og AirPlay 2 kommer nå til samtlige årsmodeller av Samsung Smart-TV’er. I tillegg til at alle 2019-modellene får oppgraderingen automatisk, vil også enkelte modeller fra forrige år inkluderes. Oppdateringen skal være gjeldende fra i dag, 14. mai.

Allerede oppdatert i alle nye modeller

Har du en nyere Samsung tv vil du fra og med i dag kunne finne Apple TV ikonet inne i menyen – og herfra har du dermed tilgang til din iTunes-konto og annet innhold som blandt annet programmer og filmer i 4K HDR kvalitet.

Videre kan du med støtte for AirPlay 2 spille av videoer eller musikk direkte på din tv fra dine andre tilkoblede enheter som iPhone, iPad eller Mac.

Annonse

Paal Anders Jansen, som er salgssjef for Samsung Norge uttalte dette i forbindelse med en pressemelding fra selskapet:

“Det siste tiåret har Samsung ligget i forkant av å tilby det bredeste Smart TV-innholdet på markedet. Som den første TV-produsenten til å integrere Apple TV-appen på en Smart TV-plattform, fortsetter vi å gi kundene våre verdi og tilgang til opplevelser på de største skjermene tilgjengelig i dag.”

Til høsten lanserer også Apple sin Apple TV+ tjeneste, slik at din Samsung tv allerede nå kan være klar med en gang denne abonnementstjenesten blir tilgjengelig.

Kilde:
Samsung Norge

Annonse
Annonse