Se Apple TV på din Samsung TV fra i dag
En av flaggskip-modellene til Samsung TV på CES i Las Vegas, 2019

Annonse


Se Apple TV på din Samsung TV fra i dag

Full støtte for Apple TV og AirPlay 2 kommer nå til samtlige årsmodeller av Samsung Smart-TV’er. I tillegg til at alle 2019-modellene får oppgraderingen automatisk, vil også enkelte modeller fra forrige år inkluderes. Oppdateringen skal være gjeldende fra i dag, 14. mai.

Allerede oppdatert i alle nye modeller

Har du en nyere Samsung tv vil du fra og med i dag kunne finne Apple TV ikonet inne i menyen – og herfra har du dermed tilgang til din iTunes-konto og annet innhold som blandt annet programmer og filmer i 4K HDR kvalitet.

Videre kan du med støtte for AirPlay 2 spille av videoer eller musikk direkte på din tv fra dine andre tilkoblede enheter som iPhone, iPad eller Mac.

Paal Anders Jansen, som er salgssjef for Samsung Norge uttalte dette i forbindelse med en pressemelding fra selskapet:

Annonse


“Det siste tiåret har Samsung ligget i forkant av å tilby det bredeste Smart TV-innholdet på markedet. Som den første TV-produsenten til å integrere Apple TV-appen på en Smart TV-plattform, fortsetter vi å gi kundene våre verdi og tilgang til opplevelser på de største skjermene tilgjengelig i dag.”

Til høsten lanserer også Apple sin Apple TV+ tjeneste, slik at din Samsung tv allerede nå kan være klar med en gang denne abonnementstjenesten blir tilgjengelig.

Kilde:
Samsung Norge

Annonse


Annonse


Annonse