Sjekk her - OnePlus 7 Pro har lekket i ny farge
OnePlus 7 Pro i den sjeldne Black Box-utgaven gikk unna på ti sekunder.

Annonse


Sjekk her – OnePlus 7 Pro har lekket i ny farge

I morgen er dagen OnePlus-tilhengere har ventet på i flere måneder – lansering av 7-serien i deres nye rekke med telefoner. Av lekkasjene har man opparbeidet forventninger om to modeller: OnePlus 7 og OnePlus 7 Pro, der sistnevnte er ryktet til å ha en svært forbedret skjerm med 90 Hz bildefrekvens, større batteri og nesten ikke-eksisterende rammer.

Bekrefter også kameraoppsettet

Rett før den offisielle lanseringen har det nå blitt avdekket et bilde av en OnePlus 7 Pro i en annen farge enn svart – i tillegg til at det tredelte kameraoppsettet bekreftes:

Fargen ser ut til å samsvare med de siste ryktene som skal ha det til at blåfargen kalles Nebula Blue. Telefonen forventes i tillegg til å lanseres i en gulaktig farge kalt Almond samt svart.

Annonse


Solgt unna på ti sekunder

I andre OnePlus-nyheter så ble det forrige uke meldt at forhåndssalget av Black Box-utgaven av OnePlus 7 Pro gikk over all forventning: de 50 enhetene ble solgt på ti sekunder – i forkant satte selskapet som mål å selge disse unna på rundt 20 sekunder for å slå den gamle rekorden på rundt 40 sekunder da det var 100 telefoner det sto om. Her kan du lese mer om den sjeldne Black Box-utgaven, som inkluderer haugevis av ekstratilbehør fra både Komplett og OnePlus selv.

OnePlus Norge melder at det på grunn av høy belastning ble solgt flere enheter enn man hadde til rådighet, slik at de som var for sent ute får mulighet til å kjøpe forhåndsbestille telefonen når den lanseres den 14. mai. Utover dette blir det for de ekstra ivrige mulighet å kjøpe telefonen hos Komplett i Oslo mellom kl. 14 og 16. på lørdag den 18. mai.

Skal du kjøpe OnePlus 7 eller 7 Pro?

Kilde:
Wccftech

Annonse