Se her - Google har visst ikke glemt Fuchsia allikevel
Google har ikke gitt helt slipp på Fuchsia, men vi vet ikke om det betyr at operativsystemet kan lanseres likevel.

Annonse


Se her – Google har visst ikke glemt Fuchsia allikevel

Mange har ventet spent på at Google skal annonsere Fucshia som deres neste store operativsystem og som en erstatter for OS-ene på tvers av alle enheter i dag. Selskapet har likevel ikke vært helt på ballen med dette prosjektet den siste tiden, men ideen får nytt liv nå som Google stille nevnte prosjektet under gårsdagens konferanse under I/O-arrangementet.

Har ikke glemt operativsystemet

Fuchsia ble rett og slett nevnt ved navn da en Google-ansatt under konferansen annonserte at Flutter SDK ekspanderes til å nettlesere og annet i tillegg til mobil. I et påfølgende innlegg diskuterte de teknologien bak Flutter, og ramset opp Fuchsia som et av de støttede operativsystemene:

“Siden første beta ifjor har folk brukt Flutter til å lage mobilapplikasjoner som kjører på iOS og Android. Likevel ble Flutter utviklet med hensyn til å være et portabelt UI-verktøy, og kan derfor kjøres på Windows, Mac, Fuchsia og til og med Raspberry Pi.”

Noe mer har man dessverre ikke hørt utenom dette, og det er lite trolig at det blir noe større ut av Fuchsia med det første.

Annonse


Kilde:
9to5Google

Annonse


Annonse


Annonse