Norske kunder har etterspurt dette i årevis – nå er det på plass

Norske kunder har etterspurt dette i årevis - nå er det på plass
Nå kan du få tilhengerfeste på Model 3 rett fra Tesla.

I natt lanserte Tesla tilhengerfeste til nærmest hele Model 3-rekken: Standard Range Plus og Long Range med både bak- og firehjulstrekk. Tesla skriver at dette utstyret lenge har blitt etterspurt av norske kunder, og at de er fornøyd over å endelig kunne imøtekomme interessen.

Kan ikke ettermonteres

Tilhengerfestet kan kun bestilles når man konfigurerer Model 3-kjøretøyet i designstudioet til Tesla på nett, slik at du må være oppmerksom på å utstyre den allerede her dersom du ønsker å ha bilen utstyrt med det. Selskapet påpeker at kun nye biler kan bli utstyrt med tilhengerfeste, og at det ikke kan ettermonteres i henhold til krav som stilles i Europa.

Prislappen er på 8300 kroner, og Tesla skriver at det har kapasitet til å trekke opptil 910 kg. Dette gjør det mulig å trekke tilhenger samt ulike sykkel- og skisystemer.

Annonse
Annonse
Annonse