Vær klar over dette før du kjøper Samsungs nye nettbrett

Skjermbilde 2019-05-02 kl. 13.04.40
Når eieren av dette Samsung-nettbrettet spilte Fortnite, mistet han plutselig tilkoblingen. Årsaken er trolig måten han holder enheten på.

Da iPhone 4 ble lansert i 2010 opplevde mange brukere signalproblemer. Takket være måten telefonen var designet på, kunne du risikere å miste signalet under en telefonsamtale, dersom du holdt telefonen på en spesiell måte.

«Dere holder telefonen feil», hevdet Steve Jobs, som måtte tåle å få tyn for uttalelsen sin – åpenbart var det en designfeil som førte til problemene.

Wi-fi-signalet forsvinner

Nå opplever brukere av Samsungs nye Galaxy Tab S5e lignende problemer. Brukere rapporterer at de mister wifi-tilkoblingen når de holder nettbrettet i landskapsmodus. Problemet skal visstnok oppstå når hånden dekker det ene hjørnet på enheten. Kunder hevder problemene vedvarer selv med ny enhet.

Annonse

Dermed tyder mye på at Samsung har gjort en designtabbe her, ikke så veldig ulik Apples iPhone 4-blemme.

Må de endre på designet?

En mellomløsning er å bruke enheten i portrettmodus, men vi vil nødig kalle det en løsning. Dersom problemet viser seg å være omfattende kan Samsung fort ende opp med å måtte gjøre om på designet (som om de ikke har nok å fikse med Galaxy Fold for øyeblikket).

Foreløpig er det uklart hvor mange brukere som er rammet av problemet.

Har du opplevd wifi-trøbbel med Galaxy Tab S5e?

Kilde:
9to5Google

Annonse
Annonse