Om du oppdaterte til Nvidias nyeste driver forrige uke så må du laste ned denne
Forrige ukes driveroppdatering til GeForce gikk ikke helt som planlagt.

Annonse


Om du oppdaterte til Nvidias nyeste driver forrige uke så må du laste ned denne

Nvidia har forberedt seg til lanseringen av den kommende mai-oppdateringen til Windows 10, blant annet ved å gi ut driveroppdateringen 430.39 forrige uke der de implementerte en rekke feilrettinger i tillegg til støtte for blant annet det nye skjermkortet GTX 1650 og spillet Mortal Kombat 11 samt G-Sync-støtte til noen eldre monitorer.

CPU-feil rettet

I går kunne vi melde at folk som oppdaterte til denne nye driveren opplevde CPU-trøbbel som resulterte i at PC-en ble betraktelig tregere, og at Nvidia jobbet på spreng for å rette opp i dette. Nå har de i all hast gitt ut en såkalt “hotfix” som forhåpentligvis retter opp i de verste tilfellene.

GeForce 430.53-driveren fikser både CPU-problemet samt noen andre småfeil, blant annet flimring ved åpning av benchmark-testen 3DMark Time Spy, samt en feil der man ikke kunne åpne Shadow of the Tomb Raider med SLI-modus uten at spillet fryste helt.

Foreslår å vente

Nvidia foreslår likevel at man venter på den endelige oppdateringen før man laster ned denne, ettersom dette kun er en hotfix og ikke en sertifisert WHQL-driver.

Du finner oppdateringsfilen for 430.53 her.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse