Neste utgave av Surface Pen kan bli mye smartere

Neste utgave av Surface Pen kan bli mye smartere
En ny versjon av Surface Pen kan bli mye smartere enn dagens tilsvarende.

Om ryktene stemmer så blir den kommende nye utgaven av Surface Pen smartere på den måten at man slipper å være begrenset til å kun bruke denne på én enhet.

Søker aktivt etter andre enheter

Pennen skal nemlig kunne brukes på tvers av alle enheter man skulle ha liggende, og med funksjonalitet som gjør det intuitivt å skifte mellom ulike profiler og konfigurasjoner. Opphavet til disse ryktene er et nylig oppdaget patent som Windows United har kommet over.

Annonse

Av patentet går det frem at pennen ikke bare fungerer på Surface-nettbrett eller PC-er, men at det også kan benyttes på smarttelefoner, til og med smarte TV-er, selv om vi er spente på hvordan dette eventuelt skal utfolde seg. Måten det hele skal fungere på er at pennen aktivt søker etter forskjellige enheter der det oppstår en forbindelse når den oppdager en ny kompatibel enhet.

Profiltilpasninger

Patentet beskriver også den aktuelle pennen som smart nok til å skjønne hvilke enheter du oftest bruker, og at det aktive søket etter nye enheter å koble seg til blir mer effektivt på denne måten.

Også forskjellige profiler skal være tilgjengelig for pennen, der man kan tilpasse de forskjellige enhetene til å reagere slik man ønsker i den grad det lar seg tilpasse.

Kilde:
TechRadar

Annonse
Annonse