Murstein-telefonen med 18,000mAh-batteri er en gigantisk fiasko

Skjermbilde 2019-04-30 kl. 10.48.02
Energizers batterikjempe er floppet.

Husker du Energizer Power Max P18K Pop? Telefonen ble vist frem under årets Mobile World Congress i Barcelona, og vi fikk selv prøve denne massive murstein-telefonen med 18,000,mAh-batteri.

Skulle folkefinanieres

Mens Energizer står bak denne telefonen, var det Avenir Telecom som skulle masseprodusere den. Nå kan du trolig se langt etter denne i butikkhyllene.

Annonse

Power Max P18K Pop ble lansert som et Indiegogo-prosjekt tidligere i vinter. Lovnaden var at du skulle kunne få denne telefonen levert i oktober i år for 549 dollar.

Målet var å samle inn 1.2 millioner dollar gjennom folkefinansiering. Energizer/Avenir Telecom kunne ikke endt opp lenger unna målet.

Déjà vu

Resultatet ble nemlig at de fikk inn kun 15.005 dollar. Det tilsvarer bare én prosent av det totale målet. Det betyr at denne telefonen ikke lanseres, ettersom det var helt fundementalt at det totale innsamlingsbeløpet ble oppfylt.

Saken minner litt om Meizus Zero-telefon, som også ble en fiasko på Indiegogo.

Zero skulle bli verdens første smarttelefon med «null hull», men endte istedet opp med å bli så minimalistisk at den ikke engang eksisterer.

Vurderte du å kjøpe Energizers giga-telefon?

 

Kilde:
The Verge 

Annonse
Annonse