Sjekk denne gaming-telefonen fra Nubia - har innebygget vifte
Red Magic 3 har egen kjøleløsning med vifte og vannkjølte komponenter.

Annonse


Sjekk denne gaming-telefonen fra Nubia – har innebygget vifte

Datterselskapet til ZTE har en greie for gamingtelefoner: Nubia introduserte først Red Magic og Red Magic Mars, men nå har de tatt to-tre steg videre og annonsert Red Magic 3, en topputstyrt telefon til gaming med egen vifteløsning.

Bruker vifteløsning

Red Magic 3 kommer med en viftebasert løsning for kjøling vi aldri har sett maken til i mobiltelefoner før: viften går i 14 000 RPM og skal til tross for dette være svært stillegående til tross, muligens takket være en kombinasjon med vannkjølte komponenter i tillegg.

Red Magic 3 kommer i to farger.

Andre spesifikasjoner innebærer at Red Magic 3 kommer med en 6.65-tommers FHD AMOLED-skjerm med 90Hz bildefrekvens – noe vi ikke har sett mye til fra før av, men som vi forventer å se i OnePlus 7 Pro som er like rundt hjørnet.

Fine spesifikasjoner

Uansett, Nubias nye telefon kommer med en brikkesettet Snapdragron 855 og Adreno 640 til skjermkort samt høyttalere med DTS:X-surroundlyd. Man finner en 3.5mm-lydutgang samt USB Type-C og Android 9 Pie ferdiginstallert. Også batteriet da: 5000mAh med mulighet for 27W hurtiglading. Ifølge selskapet skal det være tilstrekkelig med ti minutters lading for én times spilletid.

Annonse


Av kamera finner man en 16 megapikslers frontkamera og 48MP  hovedkamera bak som er styrt av en Sony IMX586-sensor som er i stand til å fange opp video i 8K-kvalitet og 1920FPS sakte film.

I salg neste måned

Alt gamingrelatert er sentrert rundt Red Magic 2.0-dashbordet der man finner spill, optimaliseringsmuligheter, kontroller for kjølingen og andre innstillinger.

Minnealternativene strekker seg fra 6GB til 12, mens lagring kommer mellom 64GB og 256GB. Den kraftigste utgaven med 256GB lagringsplass koster rundt 640 dollar, rundt 5500 norske kroner. Lansering er satt til 3. mai i Kina og senere samme måned i Europa deriblant.

Kilde:
Neowin

Annonse