Nå er Action Launcher oppdatert – viser reklame i søk

Nå er Action Launcher oppdatert - støtter reklame i søk
Action Launcher-utvikleren Chris Lacy legger ikke skjul på at inntekten er lavere enn før.

Android-applikasjonen Action Launcher er nå i versjonnummer 40 og har fått en aldri så liten våroppdatering der utviklerne legger opp til å tjene litt penger på den gamle måten, med reklamer.

Endrer strategi

Oppdateringen introduserer nemlig en “Action Search”-funksjon som gjør søk på tvers av applikasjoner, kontakter, internettet og innstillinger for å finne det du søker etter, men viser nå også reklamer når leter etter noe som ikke finnes i disse kildene. Du tilbys også Google-resultater i søkene dine for en Plus-oppgradering til syv dollar i tillegg til Supporter-pakken som du må bla opp fem dollar for i året.

Nedgang i inntekt

Utvikleren Chris Lacy skjulte ikke at pengene er motivet for den nye modellen – han er åpen om at inntekten har gått nedover og at dette er et tiltak for å få bukt med situasjonen. For Lacy er introduksjon av reklamer et alternativ til mer plagsomme alternativer der man må mase på kundene om å bla opp penger for Supporter-pakker og lignende.

Annonse

Utenom denne store endringen så er det nå en innstilling for såkalt vertikal “padding” og bredere støtte for søk gjennom Bing og DuckDuckGo.

Kilde:
Engadget

Annonse
Annonse