Gode Tesla-nyheter for deg som skal verve noen – nå får du 500 prosent mer Supercharging

Gode Tesla-nyheter for deg som skal verve noen - nå får du 500 prosent mer Supercharging
Du får nå 7500 kilometer i stedet for 1500, men tiden er fortsatt begrenset til tolv måneder.

For én måned tilbake endret Tesla vervekampanjen sin til å bli litt mer balansert på noen vis, men antall kilometer i gratis Supercharging man fikk ved å verve personer ble liggende på 1500. Fra og med i går og én måned fremover øker Tesla dette tallet med 500 prosent, slik at både du og den vervede får 7500 gratis kilometer å lade for.

Måtte gi bort 80 nye Roadstere – gratis

Det var sent i mars at man kunne melde at Tesla avsluttet sitt gamle verveprogram med bekymringer for kostnadene som påløpte etter at de måtte gi ut hele 80 nye Roadster-kjøretøy. Nå fungerer det også annerledes på den måten at det fungerer mer som et lotteri fremfor at de som er veldig eksponert på sosiale medier skal kunne bruke posisjonen sin til å få gratis Tesla-biler.

For hver person man verver så får man også fem sjanser til å vinne enten en Model Y eller ny Roadster, begge i Founders-utgave.

Annonse

Nyhetene om 500 prosents “boost” til antall Supercharging-kilometer finnes i Tesla-applikasjonen, under “Loot box”-seksjonen:

Til informasjon så er de 7500 kilometerne begrenset til å gjelde i en periode på tolv måneder fra du får det innvilget, slik at du må trekke litt på for å få brukt det opp.

Kilde:
Electrek

Annonse
Annonse