Bekrefter tredelt kameraoppsett for OnePlus 7 Pro
OnePlus har gått langt i å bekrefte at deres neste flaggskip kommer med tre kamerasensorer bak.

Annonse


Bekrefter tredelt kameraoppsett for OnePlus 7 Pro

Det er ikke uten grunn at vi gleder oss til å få tak i et av OnePlus sine kommende telefoner, og særlig OnePlus 7 Pro ser vi frem til. Denne kommer til å være proppfull av ny teknologi og funksjonalitet som vi gleder oss til å prøve ut når det kinesiske selskapet offisielt avduker telefonen den 14. mai.

Kamerarykter og jevn flyt

Av lekkasjer hittil har det kommet frem blant annet at flaggskipet introduserer økt bildefrekvens til 90Hz, noe som har blitt styrket når OnePlus-sjefen Pete Lau har pratet om en “jevnere opplevelse enn noensinne”. Også rundt kamerateknologien som er brukt har det versert rykter – disse skulle blant annet ha det til at OnePlus 7 Pro får tre sensorer på baksiden der hver av sensorene er kapable til ulike ting.

Nå bekreftes det tredelte kameraoppsettet i en liten promoteringsvideo i forbindelse med at billetter til lanseringsarrangementene rundt om i verden er lagt ut for salg:

https://twitter.com/oneplus/status/1121398453018316802

Annonse


Dersom de spesifiserte ryktene om kameraoppsettet stemmer overens med det som blir lansert neste måned så vil telefonen komme med et standard hovedkamera med 48 megapiksler og et teleobjektiv ved siden av. Det som er nytt er en “ultrawide”-sensor som selskapet ikke har brukt tidligere på sine telefoner.

Så mye koster OnePlus 7 Pro

Kilde:
9to5Google

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse