Musk: - Tesla skal utvikle elektrisk løvblåser
Tesla skal utvikle en stillegående, elektrisk løvblåser.

Annonse


Musk: – Tesla skal utvikle elektrisk løvblåser

I en Twitter-melding forteller Tesla-sjefen at selskapet skal utvikle en stillegående, elektrisk løvblåser. Dette er ganske irrelevant med deres kjernevirksomhet, produksjon av biler, men det er ikke første gang Elon Musk finner på å gjøre noe slikt.

Ikke dumt med løvblåsing uten støy

Med The Boring Company i ryggen lagde han for to år siden en hel flammekaster som på samme måte ikke sidestilles særlig med kjernevirksomheten til selskapet ellers. Hverken flammekastere eller elektriske løvblåsere er nye produkter i sine kategorier, men hvis man skal dømme ut fra videoer av sistnevnte så er de svært høylytte, og mange kunne nok dratt fordel av at Tesla produserte disse i en stillegående utgave.

Musk klarte heller ikke dy seg – han fulgte opp med en uunngåelig spøk:

Annonse


Om han kommer til å gjøre realitet av utsagnet må man bare vente for å finne ut av.

Hadde du kjøpt en stillegående, elektrisk Tesla-løvblåser?

Annonse