Sjekk VALHALL - det første Battle Royale-spillet i Viking-verden
Vi gleder oss stort til det nye Battle Royale-spillet.

Annonse


Sjekk VALHALL – det første Battle Royale-spillet i Viking-verden

Indiegogo-støttede VALHALL ser ut til å bli det første spillet i Battle Royale-sjangeren til å finne sted i Viking-verden med preg av norrøn mytologi. Spillet utvikles av Blackrose Arts og har i disse dager gått i Alpha-test, før det snart kommer til Steam som en Early Access-tittel.

Trailer fra Siege-modus

Alpha-testingen er dessverre underlagt NDA for øyeblikket og kun tilgjengelig for de som har gitt økonomisk støtte i Indiegogo-siden deres.

Spillet tar altså form i det som tilegner den Battle Royale-egenskaper, men for deg som ikke er særlig begeistret for slike spill så kan det være en gledelig nyhet at de også prioriterer andre spillmoduser, som for eksempel Siege, vist under:

Annonse


Tøft eller hva?

Stemmechat er implementert

Spillutviklerne skryter av stemmechat basert på radius, noe mange setter pris på i online-spill som dette et helt nytt element kommer i bildet. Man kan også velge å spille i både tredje- og førsteperson, der de skryter på seg å ha fjernet muligheten til å kunne bruke “peeking” til sin fordel i tredjeperson.

Kartet for Battle Royale-modusen er basert på fire deler der de ulike stedene er preget av hver sin sesong og med dynamisk vær- og lysforhold. Hver kamp spilles med 50 personer som må overleve en stadig forminsket bane.

Informasjon fra Steam-siden:

 • Velkommen til VALHALL!
  Kartet er delt inn i fire like soner. Hver med sin årstid, natur, dynamisk vær og lyssystemer.
 • Vis ditt sinne!
  Et gjennomtenkt, morsomt, kunnskapsbasert kamp system. Du er i full kontroll over dine handlinger med responsive muligheter i kamp og bevegelse.
 • Velg perspektiv!
  Du kan velge mellom første og tredje -persons perspektiv.
 • Apokalypse!
  Kartet blir stadig mindre. Et tyngdekraft felt omringer kartet og kryper stadig nærmere sentrum.
 • Store slag og en mot en kamper!
  50 krigere sloss på den evige kampplass. Med en stor arena i midten av kartet kan bare en komme fra det med livet i behold!

Vi skal følge med på spillet i tiden som kommer.

Gleder du deg til å prøve VALHALL?

Annonse