Vi har en dårlig nyhet om du ventet på den nye Tab-løsningen i Windows 10

Vi har en dårlig nyhet om du ventet på den nye Tab-løsningen i Windows 10
Microsoft annonserte "Sets" for to år siden.

Microsoft annonserte i november 2017 det de døpte Sets, et slags nytt grensesnitt for tabs i Windows 10 som tillater brukeren å dele inn ulike åpne applikasjoner på samme måte som nettlesere organiserer nettsider.

Fram og tilbake

Denne finnes det lenger ingen spor av etter at man gikk litt fram og tilbake på introduksjonen av denne. Selskapet begynte nemlig å teste funksjonen i Windows 10 med versjonnummer 1803 før de senere fjernet den, for så å introdusere den igjen i Redstone 5-testingen, der den atter en gang ble fjernet.

Annonse

Til i går har det vært tyst fra offisielle fronter før Rich Turner i Microsoft svarte en bruker på Twitter at denne måten å organisere tabs på ikke lenger er en greie hos dem, men at det å legge til tabs står høyt på listen med ting de skal gjennomføre.

Kritiseres for elendig kommunikasjon

Microsoft får kritikk for å gjøre en under middels god jobb med å kommunisere med brukerne i slike saker, men mange har også gått ut fra at Sets-funksjonen ikke skulle bli noe av da det ikke var noe spor av den i Windows 10-testingen med versjonnummer 1903. En mulighet er at selskapet får funksjonen innført på en annerledes måte og under et nytt navn.

Kilde:
Neowin

Annonse
Annonse