Fortnite er avhengig av din hjelp for å flytte denne steinen

Fortnite er avhengig av din hjelp for å flytte denne steinen
Denne strukturen flytter på seg i det den tar nok skade.

Epic har nesten gjort et poeng ut av å samle spillerbasen når de innfører nye arrangementer i Fortnite, eksempelvis var det for noen måneder tilbake en konsert med Marshmello der 10 millioner fulgte med.

Samler 100 millioner i skade

Nå er det en svevende stein som gjør Fortnite-spillere verden over nysgjerrige. Steinen skal visstnok kun være i stand til å bevege seg dersom den akkumulerer 100 millioner i skade fra alle servere globalt.

Annonse

Det er ukjent hva som skjer når den ankommer destinasjonen sin, men den har allerede tatt en del skade og befinner seg et sted der det kan tyde på at den er på vei mot Loot Lake. Sannsynligvis står man ovenfor et slags spektakulært show når steinen flyttes dit den er ment til å havne – luringene i Epic Games har nok funnet en måte å fange folks oppmerksomhet og følgelig mer interesse rundt det svært populære Battle Royale-spillet.

Spiller du fortsatt Fortnite?

Kilde.
Engadget

Annonse
Annonse