Hopp til navigasjon Hopp til innhold
XIII ble lansert i 2003, og utgitt til både PlayStation 2 og Xbox i tillegg til GameCube.

Spillet fra 2003 blir nå laget på nytt, med lanseringsdato 13. november

Spill: Husker du tegneseriespillet «XIII»?

Microids og PlayMagic annonserte i går kveld at førsteperson-skytespillet XIII fra 2003 blir laget på nytt og lanseres på PC, PlayStation 4, Xbox One og Nintendo Switch den 13. november.

Modernisering

Det stilfulle spillet ble i sin tid gjennomført med cellshading-teknologi som ga spillet et særegent preg, en utforming som vi ellers ikke har sett altfor mye av siden den tid heller.

I en uttalelse forteller Francois Coulon i Microids at «man tar sikte på å lage de mest gjennomførte eventyrene til spillerne og at XIII er en del av strategiimplementeringen. Å gå tilbake i porteføljen og å gjenskape spillet har vært et naturlig valg for oss ettersom vi følte at slike historiedrevne FPS-opplevelser mangler i dagens gaming-horisont. Målet vårt er å introdusere XIII sin historie til en ny generasjon spillere med best mulig grafikk og animasjoner.»

Motparten i PlayMagic gir uttrykk for at de er begeistret over å få muligheten til å gjenskape en klassiker og alt dette innebærer, blant annet med modernisering av grafikken, animasjonene og lydene samtidig som man ivaretar det originale spillets kvalitet.

Avsløringen kommer med sniktitten under:

Det er ventet at man får mer opplysninger og trailere under årets E3, i tillegg til Gamescom.

Kilde:
Wccftech

Annonse
Stikkord: 2003, fps, gaming, lanseringsdato, november, pc, ps4, remake, Spill, switch, xbox one, xiii