HP sin første 15-tommer i Chromebook-serien imponerer med prislappen
HP sin Chromebook 15 er også deres introduksjon til 15-tommere i Chromebook-segmentet.

Annonse


HP sin første 15-tommer i Chromebook-serien imponerer med prislappen

Chromebook fra HP har stadig imponert med spesifikasjonene og prisen tatt i betraktning – oppskriften ser ikke ut til å endres med deres første 15-tommer. Den kommer med et fullt utstrakt tastatur og IPS-skjerm med berøringsegenskaper.

Kan øke lagringsplassen

Basisutgaven kommer med 64GB flash-lagring til 449 amerikanske dollar, noe som i norske kroner tilsvarer rett i underkant av 4000 kroner. For en raskere Intel Core i5-prosessor og dobbelt så mye minne så kan du bla opp litt ekstra, men HP har hittil ikke gitt noen indikasjon på hvor mye denne økningen vil være i pris.

Utover spesifikasjonene som nevnt ovenfor så får man 4GB minne og integrert Inte HD Graphics 610-skjermkort samt 13 timer med batteritid. Maskinen kommer dessuten i både sølv og blå utforming, med innebygde høyttalere fra Bang & Olufsen, samt “wide-angle” kamera i front og to mikrofoner.

Med lansering av sin egen Chromebook 15 er HP nå i selskap med Asus, Acer og Lenovo som også lager tilsvarende modeller med Chrome OS i utgaver med 15-tommers skjerm.

Annonse


Kilde:
The Verge