- En pris som vil appellere til spillerne med hensyn til spesifikasjonene
Det er spenning knyttet til hvor dyr PlayStation 5 kommer til å bli.

Annonse


– En pris som vil appellere til spillerne med hensyn til spesifikasjonene

I går fikk vi endelig vår første ordentlige smakebit på oppfølgerkonsollen til PlayStation 4, da Wired publiserte et eksklusivt intervju med Mark Cerny i Sony, som blant annet kunne avsløre at PS5 blir bakoverkompatibel og med 8K-støtte. Nå kommer litt mer, og det gjelder prisen.

Diskuterte prisen – litt

Etter at intervjuet i går var publisert så tok Peter Rubin (som sto for intervjuet med Carny) til Twitter for å fortelle det han hadde fått fra Cerny angående prissettingen av PlayStation for neste generasjon, og ting tyder på at prisene kommer til å bli høyere enn antatt.

Rubin påpekte overfor Cerny at foregående PlayStation-lanseringer har variert relativt mye i pris, og gravde derfor i prisen på kommende PlayStation 5. Til svar får Rubin at de mener å kunne lansere den til en pris som appellerer til spillere flest, også med hensyn til at den er utstyrt med SSD og kraftig CPU samt skjermkort som er i stand til å gi “ray tracing”-teknologi.

Annonse


Nøyaktig hvor mye dette blir er uvisst, men de fleste husker nok den svært stive prisen på PlayStation 3 da den ble lansert sent i 2006 til over 6000 kroner. PlayStation 4 derimot var langt rimeligere å gå til anskaffelse av, og det spørs om ikke prisen på PlayStation 5 blir plassert et sted midt i mellom.

Hvor mye er du villig til å betale for PlayStation 5 med disse spesifikasjonene?

Kilde:
Wccftech

Annonse