Netflix er ikke redde – lanserer ny liste

Netflix er ikke redde - lanserer ny funksjon
Netflix mener det er plass nok til flere utfordrere.

Netflix har klart å kapre flere nye kunder enn forventet og melder at er ikke er redde for Apple+ og Disney+.

Veldig nærme 150 millioner

Dette selv om Netflix har økt prisen per måned, og det faktum at Disney+ lanseres til 7 dollar måneden mens Netflix koster fra 8 dollar avhengig av kvalitet og antallet enheter som får strømme. A

pple har ikke avslørt prisen på sin tjeneste enda, men biblioteket kommer til å være knapt og derfor vil de trolig måtte prise seg likt, eller under, Disneys nye tjeneste.

Annonse

Ny toppliste

Hva angår konkrete tall har Netflix økt fra 125 millioner betalende til 148 millioner, og har med andre ord hentet inn nesten 10 millioner (9,6) nye kunder på tre måneder, noe mer enn spådd.

Selskapet varsler samtidig en ny tjeneste som først skal testes i Storbritannia, og det er en ny “ukens topp 10-liste” for de som ønsker å se på det resten av verden finner spennende og underholdende.

Netflix er ikke redde for konkurransen da de mener det er plass til flere i markedet ettersom mange enda ikke har kuttet kabelen. De mener at de “vil fortsette å vokse samtidig som vi investerer i mer innhold.”

Uten tvil har Netflix et forsprang der, men klarer de å holde det gående år etter år når Apple vil kunne servere sin tjeneste bakt inn i hundrevis av millioner av enheter?

 

Kilde:
Netflix

Annonse
Annonse