Horizon Zero Dawn 2 lanseres visstnok i 2021 – kanskje samtidig som ny Playstation

Horizon Zero Dawn 2 lanseres visstnok i 2021 - kanskje samtidig som ny Playstation
Horizon Zero Dawn lanseres visstnok i 2021 samtidig med ny Playstation.

2017-spillet Horizon: Zero Dawn, lansert eksklusivt til Playstation, får oppfølger.

– Horizon 2 ikke før i 2021

Dette kommer ikke som noen overraskelse da spillet ble svært godt mottatt. Ekstra imponerende er dette fordi merkevaren den gang var helt fersk.

Det negative for fansen er at spillet visstnok ikke kommer før i 2021. Årsaken er visstnok at spillet utvikles for neste-generasjons Playstation. Med andre ord ser det ut til at det ikke lanseres noen ny Playstation før 2021 (eller tidligst vinteren neste år), i hvert fall ikke en ny toppmodell.

Annonse

Artikkelen fortsetter.

Her er Microsofts heldigitale Xbox One S – kommer 7. mai

Bekreftet av skuespiller

Det er Stemmeskuespillerinnen Janina Gavankar som avslørte at spillet får en oppfølger, mens en tredjepartsutvikler avslørte at spillet ikke kommer før i 2021 (en lekkasje fra desember i fjor der det også hevdes at PS5 får 8K-oppskalering).

Altså, sistnevnte må vi derfor ta med en klype salt, men at det kommer en oppfølger levnes det altså liten tvil om, og nå har vi et mer troverdig veikart for ny maskinvare vi kanskje får høre mer om under årets E3 i juni, i det minste fra Microsoft.

 

Kilder:
Pastebin
Reddit

Annonse
Annonse