De har avslørt mobil-kjøperne

De har avslørt mobil-kjøperne
Mange Pixel 3-eiere kommer fra en Samsung-mobil, og de som hoppet til en OnePlus 6T, hoppet også fra Samsung.

18 prosent kom fra en iPhone til Pixel. Det er andre Android-produsenter og ikke Apple som har et problem grunnet Pixel-suksessen.

51 prosent rømte fra Galaxy

Det er CounterPoint Research som avslører rett over halvparten av Pixel 3-eiere kom fra en Samsung-mobil og 18 prosent fra iPhone.

Tallene avslører at Pixel-mobilene til Google henter kunder fra andre Android-produsenter, og at de i hovedsak ikke stjeler så mange mobilkunder fra Apple som veldig ofte er lojale.

Annonse

Sjekk tallene

51 prosent av alle Pixel 3-eiere brukte tidligere en Samsung-mobil. Mer spesifikt kommer 37 prosent fra brukere som tidligere brukte en Galaxy S7-enhet, mens 14 prosent var lei av Motorola-mobilen og kjøpte en Pixel.

Counterpoint påpeker at:

“De nyeste Google Pixel-mobilene var trolig vellykket når det gjaldt å forstyrre premiummarkedsplassen hos Verizon. Pixel ble bygget for å lede an Android-innovasjonen og være en enhet som frister iOS-basen til å skifte til Android. Over 80 prosent av kundene kommer fra en Android-produsent. Dette blir trolig sett som en skuffelse”, mener Counterpoint.

Det har de nok rett i da Google ønsker å så mange som mulig over til Android grunnet annonser, og for å vise annonser det ikke være en Pixel-enhet så lenge kunden bruker Android.

Se på tallene

Hva med med selskap som OnePlus?

Deres 6T er den mest suksessrike mobilen, og også denne har fått mange kunder som hoppet fra Samsung (OnePlus leverer en svært kjapp Android-opplevelse med hyppige oppdateringer – ser vi et mønster her?).

Artikkelen fortsetter.

Slik fordeler det seg. Tallene er hentet fra Verizon, en amerikansk teleoperatør.
Slik fordeler det seg. Tallene er hentet fra Verizon, en amerikansk teleoperatør. (Ill.: Counterpoint)

Jevnlige oppdateringer og en kjapp Android-opplevelse er viktig

Hva tror du er årsaken til at Pixel stjeler fra andre Android-produsenter og ikke Apple?

Vi tror noe av dette kan forklares med at både Pixel og iPhone jenvlig får oppdateringer som gjør enhetene enda bedre og kjappere, og at selskapet som Samsung fremdeles har litt å gå på kvalitetsoppdateringer OS-oppdateringer, og at grensesnittet blir i overkant for mange.

Pixel og iPhone sees på produkter som er kjappere, lengre, så derfor er det nok få Pixel-eiere som hopper til iPhone, og få iPhone-eiere (som allerede er tungt invistert i Apples økosystem), som hopper over til Pixel. De har brukt for mange penger på andre iOS-enheter som Watch, HomePod og Apple TV.

 

Kilde:
Counterpoint Research

Annonse
Annonse