Hopp til navigasjon Hopp til innhold
Tradisjonelt har Samsung sluppet to nye modeller av S-serien og Note-serien i året. Det endret de med S10, da det kom hele fire modeller. Det samme kan nå skje med Note 10. For ordens skyld: avbildet er Note 9. (Ill.: Martin Kynningsrud Størbu)

Fire (!) Note 10-modeller kommer i år

Hevder Samsung gjør med Note 10 som de gjorde med S10.

Tidligere i vinter lanserte Samsung fire nye Galaxy-modeller i S-serien – både S10e, S10, S10+ og S10 5G.

Nå har det begynt å dukke opp rykter rundt nye Galaxy Note 10-enheter.

To 5G-modeller

Sør-Koreanske ETNews hevder at Samsung planlegger å lansere hele fire Note 10-modeller i år. Disse enhetene komme i ulike skjermstørrelser og med ulike tilkoblingsmuligheter.

Minst en av disse telefonene (men kanskje to) får visstnok 5G-tilkobling. Disse modellene vil trolig komme i utgaver på 6.28 tommer og 6.75 tommer.

S10e-tvilling

Den minste versjonen forventes å tilsvare Galaxy S10e når det gjelder spesifikasjoner. Denne får angivelig en skjermstørrelse på 6,4 tommer.

De minste Note 10-modellene ventes å få tre kamerasensorer på baksiden, akkurat som S10. De større modellene får derimot fire kamerasensorer, på lik linje med S10 5G.

Angående batteriet i de nye Note-telefonene vet vi svært lite. Det er imidlertid ikke utenkelig at 5G-variantene vil få et større batteri.

Hevder de avdukes i august

Rent spesifikasjonsmessig tipper vi at Note 10 vil ligge ganske nært Galaxy S10-telefonene.

Datoen for avduking skal ifølge publikasjonen være 8. august i år.

Informasjonen fra ETNews er for øvrig et av de første ryktene vi hører om Note 10, så dette bør naturligvis taes med en klype salt.

Vi forventer flere Note 10-rykter i månedene som kommer.

 

Kilde:
9to5Google

Stikkord: Galaxy S10, Mobil, note 10, samsung