Vi håper dette stemmer: iTunes’ dager kan være talte

itunes1-1280x720
Tiden er overmoden for at musikk og podcaster separeres fra iTunes.

Slik det er i dag er podcaster og musikk integrert i iTunes, men det kan være i ferd med å forandre seg.

Når MacOS 10.15 lanseres, trolig i juni, vil det være med to separate apper for podcaster og musikk, ifølge utvikleren Steve Troughton-Smith.

Annonse

Bevis for nye apper

På Twitter skriver han, angivelig basert på bevis han har funnet, at Apple jobber med nye apper for disse to kategoriene. Det kan også hende det kommer en ny «Bøker»-app (endelig med lydbøker?), skal vi tro utvikleren, som samtidig oppfordrer oss til å ta det hele med en klype salt.

Han følger opp med følgende Tweet:

Slutten for iTunes?

Det kan altså hende at dette markerer slutten på en lang epoke der podcaster, musikk og TV-serier har vært en viktig del av iTunes.

Er du som oss har du sett deg lei på tunge, trege iTunes, som har vært med oss siden forrige århundre. Kanskje får vi nye og friskere apper om få måneder.

Hva som eventuelt skjer videre med iTunes er jo i så fall et interessant spørsmål. Det er bare et år siden det verserte rykter om at Apple skulle stenge iTunes fra og med 31. mars i år. Det har åpenbart ikke skjedd. Vi må heller ikke glemme at Apple benektet ryktene om stenging.

Hypotetisk sett finner vi kanskje sannheten et sted i mellom, altså at iTunes fortsetter å eksistere, men da som en tilnærmet irrelevant tjeneste fordi vi har bedre apper å velge i stedet.

Hva tror du?

 

Kilde:
Macrumors

Annonse
Annonse