Nå får spillmenyen i Windows 10 både Spotfiy og “memes”

Game Bar i Windows 10 får nå støtte for Spotify..
Game Bar i Windows 10 får nå støtte for Spotify..

Microsoft annonserte i går en rekke nye elementer til spillmenyen i Windows 10, såkalt “Game Bar” som du får opp ved å trykke Windows-tasten + G mens du spiller.

Spotify-støtte

Endringene gjelder nå for alle med Xbox Insider-klarering, så lenge man er på Windows 10 versjon 1809 eller nyere. For å få tilgang til funksjonene så går du inn til Xbox Insider Hub-applikasjonen på PC, deretter “Insider Content” etterfulgt av Windows Gaming.

Den største nyheten bør være at man nå får Spotify integrert, slik at man kan strømme musikk mens man spiller. For å aktivere dette så går du inn på selve menyen og taster inn detaljer for innlogging.

Annonse

Kan lage egne memes

I tillegg til Spotify-integrasjon så finner man nå en ny Xbox Social-“widget” som hjelper deg med å se hva kompisene dine gjør, der man også kan sende hverandre meldinger.

Game Bar kan i tillegg nå spesialtilpasses med forskjellige widgets der du selv velger plassering på disse. Dessuten kan du bruke Capture-verktøyet i menyen for å ta et skjermbilde som du kan legge tekst på uten å gå vekk fra spillmenyen – og publisere det direkte på Twitter.

Kilde:
Neowin

Annonse
Annonse