Spotify for Android blir etterhvert oppdatert med en rekke fine funksjoner.
Spotify for Android blir etterhvert oppdatert med en rekke fine funksjoner.

Annonse


Tester store Spotify-endringer for Android

Musikkstrømmetjenesten Spotify tester ifølge rapporter noen ny funksjoner i disse dager for Android-utgaven av applikasjonen. Disse funksjonene inkluderer muligheten til å bruke en “sleep timer”, en for å koble til venner for deling av spillelister og til slutt Google Maps-integrering.

Hør på musikk før du sover

“Sleep Timer”-funksjonen fungerer slik navnet indikerer: brukeren får et valg for å kunne innstille tiden det tar på å stoppe musikk-avspillingen automatisk, sånn at man kan lettere kan høre på musikk før man sover.

På en annen side testes en “connect to friends”-funksjon som etter alt å dømme blir en måte å dele spillelister med venner som befinner seg i nærheten. Implementeringen av denne funksjonen er gjort ved at brukeren må trekke frem en kode som genereres når man åpner funksjonen, som den andre personen deretter scanner med sin telefon.

Annonse
Gir Spotify-kontroller i Maps

Integreringen av Google Maps har klare likhetstrekk med den av Waze som lenge har vært et tilbud på plattformen. I testfasen ser det ut til at støtten for Google Maps gir såkalte “smart commute”-oppdateringer i tillegg til at det henter Spotify-kontroller til Maps-applikasjonen.

Det er Twitter-brukeren Jane Manchun Wong som har oppdaget at disse funksjonene er under testing på Android, og man har dessverre ingen indikasjon på når de kan introduseres i en oppdatering.

Kunne du tenkt deg noen av disse funksjonene på Spotify?

Kilde:
Neowin

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse