Nå er masseproduksjonen i gang

Samsung 5G
Masseproduksjonen av 5G-brikken som skal brukes i Samsungs flaggskip-telefoner er i gang.

Samsung har akkurat annonsert at de har satt i gang masseproduksjonen av de nye 5G-brikkene som skal brukes i kommende flaggskip-telefoner.

Lover strømgjerrig brikke

Både Exynos Modem 5100, brikken Exynos RF 5500 og Exynos SM 5800 produseres nå for å være klare til de første 5G-telefonene havner i butikkhyllene verden over. I Sør-Korea har allerede Galaxy S10 5G fått 5G-modemet.

– Våre multimodus-løsninger vil sammen tilby kraftig, men likevel strømgjerrig 5G-ytelse i tillegg til nettverks-allsidighet som lar brukere være tilkoblet uansett hvor de er, skriver Samsung i en pressemelding.

Annonse

Vært klar siden august 2018

Exynos Modem 5100 er Samsungs første modemløsning og har vært klar for kommersialisering siden august i fjor. Modemet støtter stort sett alle nettverk, fra 5G sub-6Ghz og mmWave-spektrumet til 2G GSM/CDMA, 3G WCDMA, TD-SCDMA, HSPA og 4G LTE – dette på én og samme brikke.

– Når industrien nå går videre for å avduke og oppdage alle fordelene med 5G, vil Samsung fortsette med å drive innovasjon i mobil kommunikasjonsteknologi, skriver Samsung i pressemeldingen.

 

Kilde:
Samsung

Annonse
Annonse