Det var bare et spørsmål om tid – nå kommer pengemaset til Battlefield V

DICE og EA introduserer mikrotransaksjoner med ekte penger.
DICE og EA introduserer mikrotransaksjoner med ekte penger.

De fleste kjenner nok til EA og deres interesse for mikrotransaksjoner, så det har vel hele tiden bare vært et spørsmål om tid før dette implementeres i Battlefield V. I dag lanseres Battlefield Currency som du bruker ekte penger på, og som gir deg goder i spillet.

Kun kosmetisk i første rekke

Til å begynne med så gjelder mikrotransaksjonene kun for å skaffe seg kosmetiske elementer, deriblant en rekke som er Epic-rangerte.

Disse blir særlig aktuelle når man fortsetter videre i den pågående Chapter 3-sesongen og DICE introduserer Elite-pakker som blant annet får sine egne stemmer, drakter og sginatur-slagvåpen. Disse er som sagt rent estetiske forandringer, og skal ikke endre spillbarheten på den måten at man oppnår fordeler over andre spillere.

Annonse

Kan kombineres etterhvert

Det er først i høst når utviklerne introduserer Time Savers at det skurrer litt for noen: dette er pakker som gjør at du oppnår progresjon langt fortere slik at anskaffelse av diverse våpen og kjøretøy blir mindre problematisk. Etterhvert blir det ifølge EA mulig å kjøpe disse i kombinasjon med de kosmetiske pakkene.

Hva synes du – er dette en grei måte å introdusere mikrotransaksjoner på?

VI SPILTE: Slik er Battlefield Firestorm

Kilde:
Engadget

Annonse
Annonse