DICE og EA introduserer mikrotransaksjoner med ekte penger.
DICE og EA introduserer mikrotransaksjoner med ekte penger.

Annonse


Det var bare et spørsmål om tid – nå kommer pengemaset til Battlefield V

De fleste kjenner nok til EA og deres interesse for mikrotransaksjoner, så det har vel hele tiden bare vært et spørsmål om tid før dette implementeres i Battlefield V. I dag lanseres Battlefield Currency som du bruker ekte penger på, og som gir deg goder i spillet.

Kun kosmetisk i første rekke

Til å begynne med så gjelder mikrotransaksjonene kun for å skaffe seg kosmetiske elementer, deriblant en rekke som er Epic-rangerte.

Disse blir særlig aktuelle når man fortsetter videre i den pågående Chapter 3-sesongen og DICE introduserer Elite-pakker som blant annet får sine egne stemmer, drakter og sginatur-slagvåpen. Disse er som sagt rent estetiske forandringer, og skal ikke endre spillbarheten på den måten at man oppnår fordeler over andre spillere.

Kan kombineres etterhvert

Det er først i høst når utviklerne introduserer Time Savers at det skurrer litt for noen: dette er pakker som gjør at du oppnår progresjon langt fortere slik at anskaffelse av diverse våpen og kjøretøy blir mindre problematisk. Etterhvert blir det ifølge EA mulig å kjøpe disse i kombinasjon med de kosmetiske pakkene.

Annonse


Hva synes du – er dette en grei måte å introdusere mikrotransaksjoner på?

VI SPILTE: Slik er Battlefield Firestorm

Kilde:
Engadget

Annonse