Hopp til navigasjon Hopp til innhold
Vi gleder oss til nestegenerasjon spillkonsoller - de kan annonseres i år. (Ill.: Pexels)

– PS5 og neste Xbox kan avsløres snart

GameStop uttaler seg.

Under en årsrapportering fortalte GameStop i går at både Microsoft og Sony ikke er langt unna avsløring av nestegenerasjon spillkonsoller. De begrunner den forventede nedgangen i salg av spillkonsoller i 2019 med at folk forventer lansering av nye konsoller, og derfor venter med å kjøpe PlayStation 4 og Xbox One.

– Gir kontekst til analytikerne

Til forsamlingen fortalte Rob Lloyd at man med hensyn til ny maskinvare forventer at dagens produkter blir mindre attraktive i det vi nærmer oss slutten i livsløpet til både Xbox One og PlayStation 4 og forventer neste generasjon med innovative konsoller.

Det er kanskje et enda viktigere signal dersom man tar situasjonen i betraktning – utsagnet kom nemlig fra finansdirektør i GameStop for å «bidra til å gi kontekst» i et ledd av å hjelpe analytikere. Det kan være et tegn på at Sony og Microsoft, eller én av dem, annonserer en konsoll for neste generasjon i løpet av året.

Dropper E3

Fra før av vet vi at Sony jobber med konsollen som skal erstatte Playstation 4, mens ryktene skal ha det til at Microsoft kommer til å vise frem en konsoll eller flere under årets E3-arrangement. Det samme E3-arrangementet er for øvrig det Sony i år dropper, ulikt slik tradisjonen har vært.

Her kan du lese hvor kraftig PlayStation 5 blir, basert på lekkasjer og rykter.

Gleder du deg til nestegenerasjon Playstation og Xbox, eller kunne du holdt ut med dagens generasjon noen år til?

Kilde:
Gamespot

Stikkord: gamestop, gaming, konsoll, Microsoft, next-gen, playstation, playstation 5, ps5, sony, xbox, xbox one