– PS5 og neste Xbox kan avsløres snart

Vi gleder oss til nestegenerasjon spillkonsoller - de kan annonseres i år.
Vi gleder oss til nestegenerasjon spillkonsoller - de kan annonseres i år.

Under en årsrapportering fortalte GameStop i går at både Microsoft og Sony ikke er langt unna avsløring av nestegenerasjon spillkonsoller. De begrunner den forventede nedgangen i salg av spillkonsoller i 2019 med at folk forventer lansering av nye konsoller, og derfor venter med å kjøpe PlayStation 4 og Xbox One.

– Gir kontekst til analytikerne

Til forsamlingen fortalte Rob Lloyd at man med hensyn til ny maskinvare forventer at dagens produkter blir mindre attraktive i det vi nærmer oss slutten i livsløpet til både Xbox One og PlayStation 4 og forventer neste generasjon med innovative konsoller.

Det er kanskje et enda viktigere signal dersom man tar situasjonen i betraktning – utsagnet kom nemlig fra finansdirektør i GameStop for å “bidra til å gi kontekst” i et ledd av å hjelpe analytikere. Det kan være et tegn på at Sony og Microsoft, eller én av dem, annonserer en konsoll for neste generasjon i løpet av året.

Annonse

Dropper E3

Fra før av vet vi at Sony jobber med konsollen som skal erstatte Playstation 4, mens ryktene skal ha det til at Microsoft kommer til å vise frem en konsoll eller flere under årets E3-arrangement. Det samme E3-arrangementet er for øvrig det Sony i år dropper, ulikt slik tradisjonen har vært.

Her kan du lese hvor kraftig PlayStation 5 blir, basert på lekkasjer og rykter.

Gleder du deg til nestegenerasjon Playstation og Xbox, eller kunne du holdt ut med dagens generasjon noen år til?

Kilde:
Gamespot

Annonse
Annonse