Er sikre de blir større enn Samsung neste år

Er sikre de blir større enn Samsung neste år
Når Huawei lanserer oppfølgeren til Huawei P30 Pro, kan de kanskje skryte av å være verdens største mobilprodusent.

Huawei er sikre de blir det største mobil-varemerket neste år. Igjen.

Kan bli størst neste år

Selskapet har ledet foran Apple som er på tredje plass med sitt langt mindre utvalg med nesten kun dyre modeller av de nyere utgavene. Forspranget, det har de hatt i løpet av de to siste kvartal. Dette gir selvsagt optimisme for å bli den største, selv om de ikke har lov å selge i USA.

Men uansett er det faktum at Huawei solgte 200 millioner mobiler i fjor, men viktigst av alt, at dette var en økning på 30 prosent sammenlignet med 2017 (dette selv om nedgangen i det totale antallet mobiler på verdensbasis gikk ned med 1,8 prosent i andre kvartal 2018).

Annonse

Det tok kun Huawei åtte år og bli 66 ganger større siden oppstarten i mobilsegmentet i 2010.

Smartenheter er god butikk

Med andre ord, holder de trenden, vil de klare det. I tillegg har de solgt nesten 100 millioner smartenheter, inkludert bærbare og nettbrett, og en enda større økning på 40 prosent og som økte inntektene med over 447 millioner kroner.

Det noe morsomme er at Huawei mente det samme i 2018, da de meldte i august dette året at de kom til å bli størst i år.

For øvrig, følg oss på Instagram:

https://www.instagram.com/p/BvjZscaAPm3/

 

Kilder:
Businessinsider
CNBC

Annonse
Annonse