Du bør ikke finne på å bruke en annen nettleser for Netflix-titting

Netflix er best på nye Edge - der kan du spille av innhold i 4K.
Netflix er best på nye Edge - der kan du spille av innhold i 4K.

Man har lenge spekulert i hva som vil finne veien til nye Edge og hva som ikke vil når nettleseren bygges på nytt og baseres på Googles Chromium-plattform. Store deler av den nye utgaven har allerede lekket, og mange har påpekt at nettleseren nå mangler en del funksjoner som var unikt hos Edge.

Eneste nettleseren med 4K-mulighet på Netflix

Blant det viktigste var kanskje støtten for 4K-avspilling på Netflix, noe som siden 2016 kun har vært mulig på Microsoft sin nettleser. Alle andre nettlesere har vært begrenset til avspilling i 720p, mens Internet Explorer har prestert 1080p. Gladnyheten opp i det hele er at også nye Edge får tilsvarende støtte, slik at man kan nyte Netflix-innhold i 4K.

Naturligvis kreves det fremdeles at du har Intel-prosessor fra Kaby Lake-serien eller nyere, eller Nvidia-skjermkort fra GTX 1000-serien eller bedre. Informasjonen er funnet av personer på Reddit, der man har gravd opp opplysninger om både Widevine og PlayReady. Det er sistnevnte som tillater 4K-strømming gjennom et maskinvarebasert DRM-system.

Annonse

Ingen støtte for lesing av e-bøker

I andre Edge-nyheter forteller Neowin at man ikke kan forvente å se støtte for e-boklesing i den nye nettleseren, noe som kan være en ulempe for mange.

Kilde:
Neowin

Annonse
Annonse