Derfor blir denne dingsen viktig for millioner av Tesla-eiere

Derfor blir denne dingsen viktig for millioner av Tesla-eiere
Det er ukjent når CCS-adapteren lanseres for S og X som tilbehør etter at Tesla trakk tilbake lanseringen som egentlig skulle skje i februar.

Model 3-eiere har allerede tilgang til en CCS-adapter som gjør det mulig å lade på en haug ladere, altså de som ikke er Teslas egne.

Følger allerede med Model 3

Electrek har skaffet til veie de første bildene av den nye overgangen som vil gjøre det tryggere og enklere for Model S- og X-sjåfører på landeveien med tilgang til flere ladestasjoner.

I Europa har de allerede endret fra Type 2-tilkobling til CCSfor Model 3, og nå kommer altså overgangen til resten av flåten.

Annonse

S og X får CCS som tilbehør

Tesla meddelte først at den nye CCS-adapteren skulle bli standard på alle tilpassede (altså, det er et tilbehørsprodukt) Model S og Model X fra 1. februar, men trakk senere tilbake dette løftet. Det er foreløpig ukjent hva status er per dags dato, men vi følger saken.

CCS-adapteren klarer følgende per time: opp til 120 kW eller 400 til 500 km. Tesla påpeker at det er bilen som definerer maksgrensen, og ikke adapteren.

Adapteren:

 

Kilde:
Electrek

Annonse
Annonse