Gearbox-sjefen kommenterer Borderlands-ryktene, og det ser mørkt ut

Kanskje ikke en aprilspøk likevel - Borderlands 3 kan komme eksklusivt på Epic Games Store for PC.
Kanskje ikke en aprilspøk likevel - Borderlands 3 kan komme eksklusivt på Epic Games Store for PC.

I går skrev vi at den offisielle Borderlands-kontoen på Twitter avslørte lanseringsdatoen til spillet for å være den 13. september, og samtidig at det verserte rykter om at Epic Games Store-eksklusivitet ligger i kortene for spillet.

– Vi bestemmer ikke

Nå tar Randy Pitchford bladet fra munnen, og fra sjefen i Gearbox så er det siste du vil høre at han legger ned argumenter for å bruke eksklusivitet som et middel i forbindelse med spillanseringer. Samtidig henviser han til Take-Two som utgiver av spillet, og påpeker at Gearbox kun utvikler spillet.

Annonse

Pitchford forteller ikke hvorvidt det blir eksklusivt til Epic Games Store eller ikke, men det er likevel interessant å se at han legger opp til et ganske spesifikt scenario der han forteller positivt om eksklusive spill når de kommer med fordeler og begrenser seg til en kort periode, spesifikt seks måneder.

Vil ha kryssplattform

Uansett – i en påfølgende Twitter-melding prater han om kryssplattform der han forteller at han selv og teamet i Gearbox er svært interesserte i å implementere dette dersom det lar seg gjøre.

Om du enda ikke har fått med deg avsløringstraileren til Borderlands 3 eller bare ønsker å se denne på nytt så finner du den under:

Husk også at vi er lovet mer informasjon om spillet i morgen – hold gjerne et øye her for nyheter.

Kilde:
Wccftech

Annonse
Annonse