Nestegenerasjon VR-spilling imponerer oss stort: ulik alt annet vi har sett før

Boneworks byr på fysikk innen VR som du aldri har sett maken til før.
Boneworks byr på fysikk innen VR som du aldri har sett maken til før.

Om du ikke har fått det med deg enda så har du det her: Boneworks er et VR-spill på vei og som byr på det mange omtaler som nestegenerasjon VR-opplevelser innen spill, med fysikk og muligheter som ikke har vært aktuelt før nå.

Har vært stille de siste to årene

Etter å ha lansert Hover Junkers og Duck Season i henholdsvis 2016 og 2017 så har VR-utviklerne i Stress Level Zero vært ganske stille av seg – men dette er ikke uten grunn: tidligere denne måneden avslørte de sitt nyeste prosjekt kalt Boneworks. Spillet er VR-basert og tar fysikkmekanismer innen spill til et helt nytt nivå.

Selv beskriver utviklerne det som avansert og eksperimentalt, der man kan samhandle og skyte med våpen, klatre opp vegger og masse annet der det er opp til en selv å oppdage de utallige tingene man kan finne på å gjøre.

Annonse

Inkluderer også en historie

Boneworks tar seg utelukkende ut i et enkeltspiller-arena der man i tillegg til all eksperimenteringen også kommer til å stå ovenfor en mystisk historie der det fiktive selskapet Monogon Industries er involvert, sammen med et AI-operativsystem kalt Myth OS.

Under kan du bli med utviklerne en 16-minutter lang tur for å se hva nestegenerasjon VR-spilling har å by på:

Vi gleder oss hvert fall til å boltre oss i Boneworks når det er tilgjengelig. Nøyaktig lansering er uvisst, men det skal bli tilgjengelig for Rift, Vive og Windows VR i løpet av året.

Gleder du deg til å prøve Boneworks?

Annonse
Annonse