Skyrim-bestemor Shirley Curry får sitt store ønske oppfylt.
Skyrim-bestemor Shirley Curry får sitt store ønske oppfylt.

Annonse


Husker du Skyrim-bestemoren? Nå får hun ønsket sitt oppfylt

I fjor skrev vi en sak om “Grandma Shirley” – en 82-årig bestemor som har lagt ned utallige timer i “The Elder Scrolls”-universet de siste årene, og som er redd for at hun ikke skal få oppleve oppfølgeren til Skyrim grunnet sin høye alder. På YouTube-kanalen sin publiserer hun Skyrim-videoer, og har allerede rukket å sanke inn over 500 000 abonnementer.

Lagde underskriftskampanje

Den gang laget tilhengerne hennes en underskriftskampanje for å få spillutviklerne til å gjenskape Shirley som en spillfigur i spillet. Dette var resultatet av at hun spilte inn en episode av Skyrim-serien sin der hun spekulerte i at hun muligens ikke er tilstede når oppfølgeren “The Elder Scrolls VI” lanseres – trolig kommer denne til nestegenerasjon spillkonsoller.

Og så til de gode nyhetene: denne uken meldte Shirley på Twitter at Bethesda har oppfylt ønsket hennes, og at Bethesda kommer til å inkludere henne som en karakter i oppfølgeren til Skyrim:

Annonse


Tilfeldigvis har det for Bethesda i disse tider vært aktuelt å vise frem ny teknologi for å gjenskape innhold i kommende spill, der de utnytter såkalt “photogrammatry”-teknologi for å gjenskape eksempelvis ekte ansikter i spill på en helt ny og mer realistisk måte.

De dårlige nyhetene midt opp i det hele ser likevel ut til å være at vi sannsynligvis må vente en god stund på at Bethesda lanserer neste spill i The Elder Scrolls-serien. I dag skrev vi at Todd Howard i Bethesda har bekreftet at hverken Skyrim-oppfølgeren eller Starfield vil vises frem under årets E3.

Kilde:

TechRadar

Annonse