Bethesda bekrefter: Hverken Elder Scrolls VI eller Starfield på årets E3

The Elder Scrolls VI blir sammen med Starfield ikke å se under E3 i år.
The Elder Scrolls VI blir sammen med Starfield ikke å se under E3 i år.

Det har vært knapt med detaljer omkring de etterlengtede storspillene fra Bethesda: RPG-spillene The Elder Scrolls VI i tillegg til Starfield. Nå er det i tillegg skuffende nyheter rett fra Bethesda, som melder at de ikke kommer til å prate om spillene under årets E3-arrangement.

Vises ikke under årets E3

Dette bekrefter de i en samtale om Bethesdas nye teknologi for spillmotorer under årets PAX-arrangement, der Todd Howard i selskapet oppfordrer spente tilhengere om å være tålmodige. Det kommer til å ta lang tid, forteller Howard, med beskjed om at ingen av spillene vil vises i juni.

Fra før av vet man at Bethesda ikke jobber for fullt med oppfølgeren til Skyrim før de har fått lansert Starfield, og av diskusjonen går det frem at den første smakebiten av den nye spillmotor-teknologien vil være implementert i Starfield, mens det som omtales som “del to” debuterer med det nye Elder Scrolls-spillet.

Annonse

Kommer med nestegenerasjon spillkonsoller

Uansett, lekkasjer og rykter fra tidligere skal ha det til at Starfield lanseres med nestegenerasjon spillkonsoller – noe som i seg selv er en god stund til.

Hva tror du Bethesda viser under årets E3?

Kilde:
PCGamer

Annonse
Annonse