Warcraft 1 og 2 kommer nå i ny drakt – optimalisert for nyere maskinvare

Nå kommer det første Warcraft-spillet sammen med oppfølgeren i ny drakt.

Du fikk kanskje med deg nyheten fra tidligere denne måneden om at Blizzard og GOG har gått sammen for å hente originale Diablo helt fritt for DRM, og at det samtidig ble annonsert at de kommer til å hente noen gamle klassikere på samme måte.

Begge utgavene er optimalisert

Nå er tiden inne for nettopp det: både originale Warcraft: Orcs and Humans fra 1994 og oppfølgeren har kommet til GOG med en rekke optimaliserte elementer som skal gjøre opplevelsen enda bedre. Mens det første spillet har blitt forbedret for å kunne holde bedre standard på moderne operativsystemer så kommer Warcraft II i form av Battle.net Edition der du får med Beyond the Dark Portal-utvidelsen.

Valgfrihet

Tilsvarende som Diablo fra noen uker tilbake så får Warcraft II i to utgaver: et av disse er modernisert med støtte for spillbarhet i høyere oppløsning og mulighet for LAN-spill, mens den andre utgaven beholder den opprinnelige SVGA-grafikken og multiplayer-støtte gjennom Battle.net.

Annonse

En liten snutt fra spillet kan du se under:

Warcraft: Orcs and Humans og Warcraft II Battle.net Edition er nå tilgjengelig på GOG-butikken for henholdsvis 5.99 og 9.99 amerikanske dollar. Begge kan kjøpes for 14.99.

Kilde:
Neowin

Annonse
Annonse