SNIK-FOTOGRAFERTE TOPPHEMMELIG APRIL-SPØK FØR 1. APRIL: er dette et gaming-hologram med AI? (Nei)

Har Nvidia virkelig klart å forske frem et hologram som fungerer som en assistent, er bærbar og kan lenkes mot spill?

Det er ikke så smart å jobbe det topphemmelige teknologi-prosjekt på offentlig transport.

Oppdatert, 23:01:

Wccftech tok 1) enten på seg oppdraget med å skyve 1. april til 28. mars, eller 2) ble sendt 1. aprilspøken (vi hadde en følelse) av en ikke-troverdig kilde. Uansett kommer det nok intet hologram fra Nvidia i år, men vi har i hvert fall den offisielle 1. april-vitsen nå :

Annonse

Svært spennende lekkasje

Sist gang dette skjedde var i forbindelse med Shadow of The Tomb Raider der utvikleren satt på toget og noen tok bilde av merkevareinformasjon – denne gang er det langt mer spennende: en Nvidia-medarbeider hadde oppe en presentasjon på banen i San Francisco, og det var det noen som fikk med seg og tok bilder av.

“Project R.O.N” (RON, Radio Asp. Folly-programvareplattform, er et prosjekt Nvidia tidligere har snakket litt om, og det skal være en interaktiv smart-enhet som lenkes opp mot spill, ifølge Wccftech som har sikret seg scoopet) harer navnet på det som ser ut til å være en digital assistent fra Nvidia. Fra presentasjonen koderen har fått fra sin sjef, står det å lese at AI-en har forskjellige ferdigheter, ferdigheter som kan brukes med et “hologram“, eller kun med AI-en.

Altså, en type AI som vi som regel kun ser i science-fiction. Dette er svært spennende og vi lurer på hvor langt Nvidia har kommet.

 

Kilde:
Wccftech

Annonse
Annonse